Klet över allt

Åh vad det är deprimerande att betala räkningar. Slurp bara så försvann vartenda jävla hårt förvärvade slantar. Ja igår sa det också slurp på kontot då jag var och shoppade hästmat och transport golv.
Ah, varför utbildade jag mig inte till nått som genererar lite pengar?!?
 
Nåja, arbetet med transporten fortgår, idag var jag så jäkla slut men det var bara köra på så nu är det rostbehandlat hela underredet. Inte det lättaste kan jag ta å tala om och jag har sånt där klet på hela kroppen och i håret, samt ena delen av golvet är inlagt och oljat och tätat ordentligt. Här ska inte in nå mer väta.
Fick även ett ryck att städa bilen, eller städa å städa men röja iaf och det var ju behövligt kan man säga. Herrejösses. 4 hela soppåsar blev det FYRA. Samt en maskin med tvätt och 3 påsar med pant. Å så lite annat diverse plus att det är väldigt mycket braha kvar i den.
Host host harkel.. jodåsatte...
 
Efter det hade jag så satans ont i huvudet och mörkret hade redan börjat falla över oss så det blev inget rida. Tog en lång cykeltur istället med Mayan och Stråla. Mycket trav i olika tempon, duktiga brudar.
Efteråt fick Stråla massage.
 
 
Det blir ingen Skellefte resa imorgon då Turbo har lyckats få en massa utslag. 
Men det är väl för typiskt va. Ingen blir ju förvånad liksom. Men trist likväl. Förhoppningsvis ska vi väl få till det iaf men inte just imorgon. Det är lite extra svårt när Turbo inte är Therese egen, då hon inte får bestämma över honom helt själv så blir det än lite knixigare. 
 
Fick även ett mail från Hollys ägare idag och det ser ut som at tjag får ha kvar henne så länge iaf =)
0 kommentarer