Kär <3

Åååååh vilken fin dag! Det har bara varit tokmysigt hela dan å massor har jag hunnit med så som tokstädat kylen tex.
 
Nu ikväll har jag varit ut och ridit Stråla och konstaterade att det var 3 veckor sen sist. Jisses vad tiden går. Hon var iaf hur fin som helst. Herregud. Lätt och mjuk och svarade kvickt på allt jag bad om och jobbade superbra bara jag själv gjorde det. 
Det var en SÅ fin tur och Helena har verkligen jobbat fint med henne.
MYS!!
 
Fina tjejen
 
En del fett kvar att jobba bort men långt ifrån så fet som förra sommaren =)
Såg dock ut att ha jätteskalle på dom bilderna. 
 
Fint schabrak från Ullared
Räknade och fick det till att Stråla har 5 schabrak till den bomlösa varav endast ett, det ovan är nytt. Mayan har 8 stycken om jag inte missat nått varav alla är köpta sen förra sommaren då jag köpte dressyrsadeln.
 
 
Efter ridturen med Stråla så tog jag en cykeltur med Mayan, nu börjar det ju skymma ju. Gråt! Dags att rota fram reflexer snart då. 
Vi for iaf ner till hamnen där vi gick lite upp och ner samt lyfte på benen. När vi kom hem gjorde vi lite gympa från backen.
Sötaste lilla tanta. 
 
Jag är så kär i mina hästar, det är helt löjligt. Kär är precis det ordet, blir riktigt pirrig och mysig när jag är med dom och när jag tänker på dom och jag saknar dom typ jämt. ibland när jag bara är hemma och nästan alltid på jobbet. 
Fina fina älskade djur.
 
 
2 kommentarer
Ann

Å blir så glad när du skriver det för jag är ju så men tänker att det bara är för att jag "bara" är medryttare, ingen hästägare hos oss är sån. Eller är det det säger de det inte högt. Och jag känner mig som tretton när jag håller på och pussar på Honey haha

Svar: När jag kör in på gården och ser dom så blir jag helt pirrig ibland och bara hoppar ur bilen och pratar med dom. Med mycket fåniga röster såklart, alla har varsin röst.Å pussandet är såklart obligatoriskt. När det gäller hästar är jag forever 13 =)
Stjärnstrålar

Ann

Vet du vilken Barefootmodell du har?

Svar: Yes det är en cheyenne =)
Stjärnstrålar