Gammal kändis

I natt blev det minsan inte mycket sömn av förklarliga själ. Sen upp tidigt för hovslagaren skulle komma kl 8, jag åkte dit före och tänkte låta dom beta lite till frukost då höeet är slut men hon dök upp redan 20 i. 
Så alla hästarna var klara strax efter 10, gud så skönt. Det ser fint ut också, jag är ju inte så bra på det där men det ser inte illa ut iaf.
Det roliga var att hon som kom kände Mayan för 20 år sen då hennes pappa hade henne i träning.
På den här tiden alltså
 
 
Kände igen henne direkt och tyckte det var jätteroligt att få träffa henne igen.
 
Sen har jag och Ebba varit till veterinären för att kolla upp varför magen hennes tjorvar så, det är ju lite diarre då och då.
Han kunde inte hitta något fel och konstarerade att cancer har hon inte, vilket kanske är det jag oroat mig lite för. Han tyckte att hon var i fin form för sin höga ålder fast jag har även oroat mig lite för att hon är så trött, men vem är inte trött i den här värmen liksom. Hon är ju faktiskt ändå 77 år och har sitt lilla blåsljud på hjärtat.
 
Så det enda han kunde säja var att det kan vara åldern som gör att hon är känslig eller att det kan vara bukspottskörteln , det har dom tagit prover på så vi får vänta några dagar på svar.
Känns iaf skönt att ha checkat av henne.
 
Kunde inte låta bli att gå in på hööks igen, herregud vad jag ränner där. Suckade lite över det här schabraket 
 
Men nä, jag vet inte hur många schabrak jag redan har hunnit samla på mig. Massor, jag rider ju inte så ofta att jag hinner använda dom alla.
Köpte dock ett par kortare stigläder att ha när jag hoppar. Vilket jag ju också gör skitofta så det behövdes säkert..... 
Men dom jag har på sadeln är lite för långa och när jag rider dressyr är dom på sista hålet så därav, kortare läder för de två gånger per år vi hoppar. Det är ju inte som att Mayan ska ha nån hopp karriär på ålderns dar heller va.
 
På en stund ska jag iväg och rida Strålan och göra nått med Mayan, få se vad vi hittar på. 
0 kommentarer