Envis som en katt

Så där ja, nu har jag fått tag på hovslagare som kommer på tisdag. Gud så skönt. Hästarnas fötter är verkligen inte trevliga nu. UhHuga. Lika väl att dom mest fått vila.
Idag vet jag inte, Mayan har varit och badat en sväng med Sara och jag ska väl hitta på nått med Stråla senare. Idag har dock kroppen hunnit ikapp mig och gör helt sjukt ont och tröttmössan är nerdragen lååångt över ögonen. Tur som tusan jag har en massage inbokad idag, snart dags.
Det kanske bara blir lite pyssel vid hand för Stråla idag, blev lite inspirerad av nyaste Hippson som jag legat på gräsmattan och läst tidigare idag. Bo Jenå förklarade hur man lär hästen att buga bla, samt så blev jag lite inspirerad av artikeln om hur dom rider in unghästar på Strömsholm.
Så vi får väl se om vi hittar på lite gympa från backen kanske.
 
Lilleman har varit ut i koppel igen, påfrestande för mattens tålamod  tjurigaste jäkla djurslaget nånsin. Vadå envis som en åsna, envis som en katt borde det heta.
Sen har han fått vara inne i huset både igår och idag för att kunna få röra sig lite bättre och börja använda benet igen, det tror jag behövs, det såg bättre ut idag än igår.
Tanken var ju att börja simträna på Älvdalens Hundhälsa men Paula tyckte att vi skulle vänta tills han läkt ihop helt då det är lite trixigt med knäskador. Dock så ska vi åka dit och ta laserbehandling, bara det att matten inte haft tid.
1 kommentar
Ann

haah ååh lilla fluffplutten.