Det blev lite mycket

Ah äntligen ledig igen.
 
Jag var visst lite trött idag, svårt att somna igår natt, gick ut med Lilleman en liten sväng och rastade honom och så. Sen väckte han mig ur en djup koma tidigt i morse när han la en bajs, en mycket fin bajs matten är så nöjd, men jag var ju tvungen att stiga upp och ta bort den såklart så dröjde den en stund innan jag somnade om.
När en Ebba väckte mig ur en ännu djupare koma genom att äta upp Lillemans mat så tänkte jag att klockan kanske var runt 12. Mmm jodå 14.35. Host host. Det var bara kasta sig iväg till hästarna som stod och väntade på mat. Dålig matte, dom är van att få lunch vid 12, senst 13. Släppte alla i gräshagar iaf, ponnyerna har fått en egen men mycket lite gräs och mest buskar i, Skorpan äter på tok för mycket ändå men jag håller i hatten och hoppas att det ska gå.
 
Nåväl, annars har det varit en sjut slitig helg. Kroppen har gjort så inihelvete ont så det är endast av ren snålhet som jag inte sjukskrivit mig. Det ilar och spänger i nacke och huvud så fort jag rör på mig och lederna smärtar nå emormt. Speciellt fingarna. Plus att jag har fått hälsporre så jag kan inte stå på vänster foten.
Jamen hurra.
Det kanske inte är så klokt att jobba tills man inte orkar mer, det blir liksom lite tokigt att måsta sjukskriva sig bara för att man jobbat för mycket. Hålla det på en lagom nivå kanske är en idé? Right...
Tur jobbet i Boden är lungt iaf, i början tyckte jag att det var för lungt men nu när jag lärt känna personen och tempot så är det skönt, det är dessutom en väldigt trevlig och rolig person att jobba åt.
 
Nu ser jag fram emot att pyssla om mina djur. Idag skulle hästarna egentligen få massage av en som går en massageutbildning men honv ar tvungen att jobba så jag tänkte kanske gå ner med dom till vattnet, eller gå, jag tror jag tar cykeln, så häleändet får vila.
Sen imrogn kommer hovslagaren kl 8 (ingen sovmorgon för matten då) så sen hade jag tänkt rida båda damerna efter det. Vi får väl se, Ebba ska in på djursjukhuset en sväng också.
Jag börjar längta efter Therese igen. Har sökt semester i slutet av augusti början på september, då blir det nog att åka ner en sväng, med eller utan häst.
 
1 kommentar
Therese

Saknar dig också och ser framemot att du ska komma.
Har inte lyckas stötta ihop med stallägarna än men kom på nu att jag kan skicka ett meddelande och fråga, så det ska jag göra.
Hör av mig så fort jag vet.