Blåfot

Vi for och badade idag, det var skitmysigt. Promenerade med dom över hela viken vilket är väldigt jobbigt, bra motion för fet matte. 
Sen gick vi ut i djupt vatten, det tycker dom är lite små läskigt men dom börjar vänja sig vid det också, snart kanske vi kan simma men än så drar dom iväg med mig om dom känner att dom inte bottnar.
Det är helt sjukt varmt i vattnet, har aldrig varit med om att det varit så här varmt i havet, har aldrig varit med om att det varit så här varmt i luften heller, nej jag tror inte att det nånsin i min livstid varit 25 grader varmt mitt i nätterna och att det är över 25 grader på dagarna i 4 veckor. Sjukt är det men ja en fördel med det är ju att det är så härligt att bada.
 
Sen trampade Stråla mig på foten vilket gjorde ohyggligt ont så kunde jag knappt ta mig upp på land sen.
Så den är blå och svullen å fin.
 
När vi kom hem så testade vi lite lyfta på benen träning igen, sist vi gjorde det, i fredags så började hon steppa som en tok så fort jag plocka fram pisken. Kanske det var så här man skulle göra, kanske man kan få en gotta nu då va?!? 
Idag var hon lite mer behärskad men då även lite lojare på att väl lyfta på benet, även om hon lite mer klarade av att vänta tills jag petat.
 
 
Nu håller jag på att längta ihjäl mig efter en ridtur och efter att få träna lite på banan. På fredag blir det lektion för Eva, underbart.
På lördag hade vi tänkt hoppa lite i skogen jag och Helena, Stråla ska få hoppa med ryttare för första gången. tur vi har Helena alltså.
0 kommentarer