Yummie yummie

Men gud! Varför har jag inte kommit på smoothies tidigare!? Gudomligt.
Jag fick ideen när nya medryttaren sa att hon gjort en vitaminbomb i smoothie form. Jag som är allmänt dålig på att få i mig frukt och grönt tänkte att det lät ju smart och köpte hem en massa gott som man kan ha i och så mixar jag diverse frukt och bär med en skvätt mjölk och lite vaniljkvarg. 
Alltså det är så gott så jag tror jag hade kunnat leva på smoothies allone.
Så mycket grönsaker kanske jag inte kan få i mig så här men jag läste nått recept där dom hade i avocado så det ska jag prova. Avocado tycker jag ju om och äter då jag kommer ihåg det. Man borde ju kunna mixa i lite morot också... Hm.
 
 
Ridit Strålan lite, först efter vägen och sen hemma på ängen lite. Fin tjej, ganska stel och väldigt framtung men bra gick det. Svårast var när jag bad henne flytta in vänster bak under sig, det är ju där grundproblemet sitter.
Nöjd iaf.
 
 
Alltså, har folk ingen koll på sina djur!?! Nu blev jag upprörd. Såg just en på Insta där hon trodde att tax tiken var dräktig och var om det så skulle hanen kastreras. Alltså... har man både tik och hane så får man väl för sjutton se till att dom inte parar sig om det inte är det som är meningen alternativt kastrera innan det blir valpar.
Men det värsta var en på Insta som har en Basset som är dräktig för tredje gången och hundstackarn är 2 år!! Sista kullen var dessuom i höstas. För dom kan ju inte hålla sig ha ha ha...
Jävla idiot!!! 
Folk...
 
På en strax ska jag ut och rasta dom andra hästarna.
1 kommentar
Chricko

Färsk bladspenat är ett tips att ha i. Jag brukar ta frusen mango, banan ibland, spenat och havremjölk det blir kanongott. Färsk ingefära blir en extra boost i

Svar: Tack för tips =)
Stjärnstrålar