stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Prosit

Publicerad 2014-04-12 10:10:02 i Allmänt

Hoj voj vilken träningsvärk jag har från yogan. Främst i ryggen faktiskt. Gott det.
 
Känner mig sjuk. Hela tiden. Måste köpa allergimedicin, jag tror det är det som bråkar, jag brukar ju reagera på hö och på våren när det tinar och kommer fram diverse damm och mögel, sporer och skit. Inte pollen, det reagerar jag inte på. Inte har jag reagerat på löshöet som jag haft under vintern heller men nu när det är vanliga små balar så känner jag av det. Undrar vad det beror på?
Inatt ska det regna. Hejja hejja bort med all jävla is nu. Jag vill ut i skogen efter stigarna och över stock och sten. Och så längtar jag efter ridbanan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela