stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Men vad nu då

Publicerad 2014-04-26 15:47:54 i Allmänt

Jag är full i små röda prickar som kliar. Nån slags allergi? Löss? Vafan!?
 
Måste jobba dubbelpass idag, snark, men då blir jag ledig imorgon och imorgon ska jag åka till Skellefteå. Om jag nu inte har fått mässling eller nått vilket inte skulle förvåna mig ett skvatt.
 

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2014-04-26 22:52:04

Sol eksem kanske? Smörj isf med hydrokortison, finns receptfritt i butiker som är apoteksombud :) men ej runt ögon eller i sår!

Svar: Nja, det är värst under fötterna och dom har inte sett solen på flera månader. Men jag testar med hydrokortison iaf.
Stjärnstrålar

Postat av: Malin

Publicerad 2014-04-27 12:56:25

Låter som när jag har fått allergisk reaktion av tex apelsin. Så fick jag röda prickar som kliade på både handflatorna och under fötterna. Så fundera på om det kan vara nått som du ätit tex?

Svar: Jaha, så det är vanligt att få under fötterna. Jag tror inte att jag ätit något som jag inte brukar dock.
Stjärnstrålar

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela