stjärnstrålar

Min blogg mina tankar

Men mutter

Publicerad 2014-04-17 20:33:00 i Allmänt

Alltså. Först blir jag tillfrågad om jag vill jobba extra tisdag onsdag nästa vecka, jag säger att jag kan ta onsdag och sen 8 timmar senare får jag ett sms av chefen som gett passet till nån annan. Till en person som dessutom slutat jobba. Alltså va fan!?! 
Jag må vara lite grinig men det känns faktiskt inte okej.
Nä men där får man för att man är sjuk va. Tack för det...
Mutter mutter
 
Och som tidigare när jag inte kunnat äta så blir jag fixerad vid tanken på mat. Jag är inte hungrig kostigt og, kroppen känner väl att det ändå bara smakar äckel och gör ont så det är ingen ide.
Dricker mjölk gör jag, det är typ det enda som inte gör ont och det ger ju lite energi iaf.
 
Men nu har jag dels tittat på halvåtta hos mig och sen har jag kollat lite olika restauranger och läst deras menyer. Mmm. Japp, det har jag gjort.
 
Foooood. Yum yum yum

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Stjärnstrålar

Tjipp! I den här bloggen finner ni kassa mobilbilder på raggiga hästar. Ganska ofta förekommer en kortbent Basset och ibland några katter. Det förekommer även en del gnäll, en massa förvirrade tankar och bestämda åsikter. Mina hästar är: Leif, Kallblodstravare född 92 Skorpan, Shettis född 97 Holly, minishettis född 05 (foderponny) Och min egen uppfödning Stråla född 06, en väldigt planerad korsning med mitt eget Varmblodssto Mayan och en Nordsvensk. Mayan, Varmblodstravare född 91 Änglahäst sedan 27/11 2014 otroligt saknad, evigt älskad.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela