Men stress

Jag hade bestämt mig för att slappa halva dan idag eftesom jag är så jädra trött och måste orka jobba, igår lyckades jag riktigt bra med att slappa faktiskt. Men jag blev så fruktansvärt stressad av en dröm jag hade i morse så jag har fortfarande en stressklump i magen. 
Jag drömde att jag var och hälsade på Therese och det var dagen jag skulle åka hem, vi hade dock inplanerat att fara till två olika stall och rida. Klockan var bara 11.30 men det var redan kolmörkt ute, bara det liksom. Jag skulle passa en buss som gick kl 17 och innan vi skulle till stallen så skulle jag till ett rum som jag hade hyrt och packa och städa. Det var bara det att det var mer som ett helt flyttstäd, så jävla mycket grejjer, tavlor och skit och kläder för ett helt års bortavaro. 
Att då få nån att hämta sakerna så jag skulle slippa ta allt på bussen och så ett evigt tittande på klockan. När jag skulle lämna in nyckeln till rummet, på tok för sent, så hittade jag en massa hemtjänstnycklar i fickan. Stress.
Nä fy vilken jobbig dröm.
Ibland brukar jag drömma att jag jobbar i hemtjänsten igen och det är också en dröm som håller på att stressa sönder mig, jag är alltid sen och tappar nycklar och det är vild panik.
Tvi.
 
Yogapasset igår var det första när jag klarat av alla övningar, en fick jag avbryta lite före men hade jag bitit ihop i nån sekund till så hade jag fixat den också.
Nöjd ändå.
 
Mayan har varit ut med medryttaren nu på fm och jag tänkte ta Stråla på en promenad bara innan jobbet.
Ebba får förstås följa.
0 kommentarer