Men rubrik

Var och hämtade Mayans sadel efter läkarbesöket och fick då kolla på några av de sadlar som rekomenderats till Stråla. Jag kanske kan vänja mig ändå. Den ena var riktigt fin ändå och kändes som att den var superskön att sitta i. Medans den som jag har hittat beganad inte var lika fin eller såg precis lika skön ut men ändå inte katastrofal. Det suveräna är att jag troligtvis ska få prova en nästa vecka då Sadelmakare Eva kände en som hade precis en sån sadel som Stråla skulle kunna passa i och precis likadan som jag hittat på blocket.
Så håll tummarna nu.
Tänk om det skulle funka, då kan Stråla ha en sadel redan snart ju. Då skiter jag nog i att det är en svart allround. Fast då måste jag nog köpa ett svart träns också för där går faktiskt min gräns, svart sadel och brunt träns nooooo.
Tur jag har två svarta bettlösa som Strålan kan ha.
 
Annars då, tja läkaren säjer jättekonstigt jättekonstigt och skyfflar iväg mig till ännu en, den fjärde jag träffat den här månaden och denne tror inte att det är halsfluss men mumlar mest och skickar hem mig med mer antibiotika. Fint.
Det togs nått blodprov också så får vi väl se då efter påsk.
 
Jag är bara trött och ligger mest, eller, ligger och ligger, försöker hitta nån ställning som funkar, lyckades tillslut kunna sova på soffan utan att dränka mig själv. Sömnen blir inte så bra när man vaknar flera gånger i timmen av diverse äckel och ont.
Medryttaren har fixat hästarna idag och nya medryttaren fixar hästarna imorgon. Jag vilar vidare. Tråk!
 
 
1 kommentar
Linnea

Du som jobbar inom vården kanske får göra som vi fått göra nu rutinmässigt mrsa prov? Då brukar de visst strula med penicillin och ta tid å bli frisk.

Svar: Nix, det har jag aldrig fått göra. Som pers ass så "räknas" man nog inte heller som at man jobbar i vården riktigt.
Stjärnstrålar