En massa öron

Underbara underbara vår! Äntligen har skogen börjat tina fram, ganska mycket snö kvar på sina ställen men
Hi hi.
Vi var bort till stora sandtaget Mayan och jag
Det blev ganska mycket stolleridning. Mayan var så pigg, tokig och glad. Inte halvgalen, vara tokrolig. Jag fick skratta åt henne en massa. Två fin fina vattenpöler att plaska i hittade hon, roligt.
Det är svårt att låta bli att låta henne springa när hon ber så snällt, gallopera? gallopera? men här måste vi trava iaf? och så galoppera lite?
Jomen det har du nog rätt i.
Den breda sandvägen mot sandtaget var dock väldigt ojämn av bilspår så där fick hon inte springa så fort hon ville, sen hittade vi en fin sandstig som hon fick gasa på istället. Oh vad det ilade i mattens mage. Jag försöker verkligen att släppa på handbromsen och kontrollbehovet och rädslan för att flyga av och dö. Det gick ganska bra men tanken for genom mitt huvud vad oroligt modiga fältryttarna är. Herregud.
Mayan är i gasen medans matten försöker fota
 
Sur för att vi vände om. Vadå fota sandstigen? Big whop liksom..
 
Kolla magen. Lurv.
 
1.20 var vi ute och Mayan dröp av svett, hon var helt vit av skum men inte speciellt trött. Det blåste lite så hon var helt torr när vi var hemma igen så det var bara kraffsa henne ren med en magic brush.
 
Medans vi skrittade av för hand så lurade hon av mig allt godis. Hon kan verkligen knepet att fråga om hon inte skulle kunna få en gotta som gör att jag tömmer mina fickor. 
Dom andra hästarna kan inte det knepet tack och lov, dom blir så påstridiga så då stänger jag gottefickan bara därför.
 
 
Sen tog jag ut Leffe och Stråla en liten skrittsväng.
Ebba med såklart.
 
Klipaus
 
Det var nog lite på gränsen för Stråla igår, hon var ganska spänd om ryggen idag men var på gott humör. Linimenterade, skrittade fritt i ca 30 minuter och strechade ordentligt efteråt. 
 
Sen har jag slappat med kladdkaka och Lone ranger som gav mig lite ont i magen och fick mig att fnissa. En ganska bra film mao.
 
Otroligt fin dag.
1 kommentar
Therese

Det lät som en väldigt trevlig ridtur på finaste Mayan :)