Nå men nu då?

Jaha, nu då. Nu är jag dessutom pmsig men jag HATAR när internetet bara strular. Och datorn som är rätt ny strular ända sen jag köpte den och samma med telefonen.
Vad fan, kan det inte bara fungera?!?
 
Igår så blev alla motionerade. Tog först en körtur med Stråla framför och Mayan bakom, försökte satsa på att träna galoppen. Det gick sådär. Ganska dålig. Fattningarna var ganska kassa och hon sprang utav helvete och la hela sin tyngt i bettet. Ganska läskigt emellanåt då det kändes som att jag hade mycket liten kontroll.
Fast nån gång då och då och gick det fint, hon lättade av i bettet och tjurrusade inte, och då fick hon määängder med beröm.
Nåja.
Sen en cykeltur med Leffe, Skorpan och Holly. Skorpan var pigg och glad, Holly lite småseg men duktig och Leffe var lite trött i kroppen.
 
Ebba och Ivan spenderade dagen så här
Sötnötter
Idag har jag ridit Mayan på banan en sväng och utnyttjat lite bommar som låg där. Jag gillar när folk lämnar bommar och hinder efter sig för jag ids ju typ aldrig släpa ut som själv.
Fin tjej. Lite små stel och otacksamma jag tycker att underlaget på banan är riktigt kasst. Iaf för Mayan. Det är så ojämt och tungt.
Nå bommar, öppnor, slutar, skänkelvikning lite galopp. Fina tant.
 
Sen tog jag med mig Stråla i lina till ridbanan och utnyttjade bommarna igen. Väldigt okoncenrerad och sprang mest och tittade utanför banan vilket resulterade i att hon snubblade på bommarna en hel del. Ingen galopp för vi slutade när hon gjort några bra med fokus på jobbet och inte allt annat.
 
 
För övrigt så längtar jag tillbaka till skellefte. Massor. Jag börjar förstå den här tjejejn
 
 
 Fina Turbo har dock visst gått och gjort illa sig. Stackars.
 
 Nu sitter jag här med hästabstinens igen. Jag är ju fan sjuk i huvet.
Hade jag orkat så hade jag varit hos hästarna dygnet runt...
 
3 kommentarer
Johanna

Underlaget ska ju sätta sig med tiden & bli fast.

Marie

Börjar tro att det är något i luften, hos mig laggar också allt :/ kul med ridbana och bommar, jag vill hoppa! Synd bara att mina pollar inte håller med ;)

Marie

Börjar tro att det är något i luften, hos mig laggar också allt :/ kul med ridbana och bommar, jag vill hoppa! Synd bara att mina pollar inte håller med ;)