Lösdriftsfix

Sitter och kollar lite grejer som jag ska köpa imorgon, typ uppbindingsringar och isolatorer och stuff, jämför priser osv. Gud så kul. Ha ha. Nöjen är högst relativa.
Tänk om man någon gång får inreda och fixa helt själv, stall och lösdrift... Nu är jag så nöjd med hur det blir men man kan ju inte låta bli att tänka på potentialen och vad man hade kunnat göra.
 
Mindre roligt med jobbet jag har framför mig. Sätta upp stolp, dra isolatorer och tråd samt fylla lösdriften med spån. Suuck.
Håll tummarna för att jag får skruva isolatorer i träden i den delen av hagen som går i skogen.. Det blir som både lättare och billigare då.
 
Sen ska även "sadelkammaren" städas och inredas, fixas i ordning. Där undrar jag om någon har tips på vad man ska ha för värmekälla? Vad för slags element? Jag tänker mig att man inte kan ställa dit precis vadsomhelst i ett gammalt unket utrymme.  
 
Det som jag kommer att lämna till sist är ponnyernas hus, det måste hämtas från Siknäs, hur i helvete jag nu ska få ner det som jag har skruvat och spikat... =S samt sedan få upp det igen då. Ja det vette fan om det alls kommer gå. Men jag får väl göra ett försök. Urk, jag blir matt av att bara tänka på det. 
Ponnyerna går det ingen nöd på i deras fina skogshage, dom har även fått en egen "box" inne i stora ligghallen så dom kan få komma in, där har jag även tänkt stänga i Mayan ibland för att äta i fred osv. 
 
Åh vad det blir bra. Världens bästa Ivan.
 
Holly, visst sjutton blir hon kvar. Jag hade ju som bestämt mig för att skicka hem henne igen men hon lyckades tillslut nästla sig in i mitt hjärta, det är som en annan ponny nu. Trygg.
Å så löste sig ju allt med plats och så så hon får stanna hos oss.
 
2 kommentarer
Johanna

Vi lyckades hålla våra slanka hela förra vinter med en blandning av fri tillgång på hö & halm så det är kanon!

Anne är inte utbildad på häst, bara på människa & hund så hon tränar på Vargen. Kolla med henne vad hon tar etc.

Q ord & inga visor!

sv:Hehehe.. Lite så där lagom hemlighetsfull så här inledningsvis.;)
Det lär märkas i bloggen framöver hur det blir i framtiden.
mvh/Q