Ligghallen och oroligheter

Sockertroll
Dom är verkligen bästaste bästa vänner dom där två. Hjärtan.
Å på tal om vänner så hade jag ju tänkt åka till Skellefteå imorgon för att häsla på Therese och Olivia men det blir inget med det för Thereses mamma är sjuk... Jäkla elände. Så vi får försöka skicka goda tankar till henne.
 
Nu är jag även orolig att Mayan är sjuk. Hon hade magknip nu när jag var och nattade dom. Det bubblade som sjutton i magen på henne och det är ju bättre än att det står still men hon var öm om magen, och pruttig och bubblig och stod och lyfte på svansen. Hon fick magen masserad och en liten promenad. Ska åka dit senare i natt och kolla läget.
Vanligtvis kanske jag inte hde blivit så orolig om det inte hade varit för att jag går och väntar på att allt ska gå åt helvete. Det brukar ju liksom göra det.
Jag tänkte på det senast igår, att det är riktigt tragiskt att jag inte riktigt vågar glädjas åt det som är bra för att det oddsen är så höga för att något annat ska gå riktigt illa...
 
Troligtvis har hon "bara" fått i sig för mycket kallt gräs i nya hagen
 
Här är till vänster när man kommer ut från ligghallen och där ska ponnyerna få sin hage, i skogen och så ett litet hus här vid väggen
 
Lite kassa bilder inifrån från ikväll
Öppningen ut till hagen
 
Toppen att kunna stänga in nån en stund då och då.
Öppningen ut till gården så man behöver inte gå runt
 
När jag lämnade dom stod alla därinne och småtuggade på lite hö, ingen är speciellt hungrig efter allt gräs men det är bra för magar att äta lite torrhö.
Så mysigt.
Var där inne med alla tre och mös riktigt länge, väldigt harmoniskt och inget tjaffs. Det är ganska stort och gott om utrymme, ser mindre ut på bilderna tycker jag. Så skönt att Leffe också verkar känna sig trygg där inne (lilla gubben) och att Mayan låter honom vara med.
Lampan ska förstås fixas till ett bättre ställe och en annan lampa. Sen ska det upp lite bindringar och saltstenshållare osv osv. Men det kommer.
 
Nu ska jag ge mig på säsong 2 av Game of Thrones, det är riktigt bra tycker jag men varför måste dom ta dö på mina favoriter för?
5 kommentarer
Ida

Det ser ju kanonmysigt ut!! :) Vad skönt.

Anngelica

Fick för mig att jag inte hittade din blogg förut, men nu ser jag den igen :)

Linnea

Ser riktigt nice ut! Lyckans dig som inte behövde bygga allt från grunden :D

Johanna

Vad fint dom ser ut att ha det.

Linda

Ser supermysigt ut :-)