Full rulle

Då landade jag just i soffan med en kopp te efter att ha varit igång sen 8 i morse. Hjälp vad tiden rusar iväg. Mycket jobb kvar till i morgon också men jag har fått hem 4 balar halm (vilket innebar två vändor till Ängesbyn) idag, vilken lycka. Samt några stolp, fanns typ bara tio kvar... Fyndat täcken på hööks, mötte en bekant och var väldigt trevligt kände jag, så inne i mina täckes fynd och försökte avbeställa ett annat täcke som jag beställde via internet igår. Oh well.  
Satt upp halva hagen, städat i ligghallen, hittat massor med glas bla. Jagat hästar på rymmen (kräk) hämtat lite hö i regnet. Varit på biblo. Promenerat med hästarna typ 15 min.
Ja, det var väl typ det. Lät inte så mycket men jag har bara varit still när jag åt middag och så vilade jag en timma efter maten.
Nu håller jag på att hosta upp lungorna. Ho ho.
 
Ha ha, fula katt
 
Imorgon ska resten av hagen upp, tredubbelkolla att allt glas är borta, fylla ligghallen och låta hästarna flytta in. Dessutom så ska dom ut och rastas imorgon, dom verkar behöva det...
1 kommentar
Q ord & inga visor!

sv .Kul att du tycker det.Han är ju väldigt grön och jag är för tillfället rätt ringrostig också så det tar väl ett tag innan vi börjar med något vettigt skulle jag tro.Vi behöver lära känna varandra till att börja med.
Men av det jag sett av honom hitintills så verkar han vara en riktigt rolig häst att jobba med .
mvh/Q