Vänlighet

Det kanske låter som att jag bara ser på tv på jobbet och jo det är en del i det men jag kan lova att jag får slita för mina ynkliga korvören. Det är NU jag ångrar att jag inte utbildade mig och kunde ha nått simpelt kontorsjobb. Men att det är skönt att komma hem till vänliga älskade Ebba. Bara vänlighet och kärlek.
 
Tänk om människor kunde vara lika goda som hundar.
3 kommentarer
Ida

Tillbaka till skolbänken bara! Du har ju gymnasiet klart, bara söka direkt vidare ;-)

Linda

Å hur ska jag ha råd med det?
Bara

Tiger

En kortare utbildning (om så intern..?) kan du ge dig själv 1-2 år på. Att ha det väldigt tight i något år för att få det bättre senare kanske är värt det? Ha ett jobb som du och din kropp klarar i många år?

Internutbildningar kanske finns på tex telefonbanken, kundtjänst, ev. lager/truckarbete etc? Jag var bla. på besök på Nordnorges största grossistlager för nått år sen, å blev sjukt imponerad av logistik, arbetsvillkor och de som jobbade som truckförare. Allt sker via maskiner/truckar/lyftar, så du kör runt wrooooom wroooom packar med röststyrda maskiner! Coolt! Det var i majoritet tjejer som jobbade där, just sayin! ;)

Ekonomin är ju en stor sak, ja. Med studielån och ev jobb extra någon helg och kväll (+ heltid sommaren) så går det troligtvis runt. Men klart det kan vara tufft i denna period!

Studier handlar också om personlig utveckling och få nya tankar och möjligheter. Jag gillar. Det jobb du har nu kan du alltid gå tillbaka till om du känner för det. :)

Svar: Det är ju bara det att jag har det jävligt tajt trots att jag jobbar.Men jo jag skulle kunna tänka mig att utbilda mig men då måste jag ju först komma på till vad, vilket jag har startat med att prosessa. Sen ska det ju finnas utbildning här alternativt på distans och man ska bli antagen och och och.
Och så blir det för många om och men så stänger jag ner som vanligt och det blir ingenting av det.

Nå men jag ska verkligen försöka nu. Jag har iaf påbörjat ett urval med yrken jag skulle kunna tänka mig och tar jättegärna emot fler tips =)
Stjärnstrålar