Ja se lite positivt mitt i allt mörker

Ja men seriöst, livet blev genast mycket ljusare. Sjukt så bristen på pengar kan påverka. Men det är ett helvete speciellt när man har 8 djur att ta hand om och det har varit 5 veterinär besök under dessa månader. Dessutom alltså. Fan det hör verkligen inte till vanligheten, å så bilen på det ja fy fan livet gick verkligen in för att jävlas, men nu är det över. Mmmkej?
 
Det känns i alla fall inte helt nattsvart längre.
Jobbsvängen blev kortare än trott pga missad transport för min person blev dennes badtid inställd och jag fick i princip bara komma dit och vända. Så jag passade på att gå på banken å så idag istället och så var jag förbi Paula på Älvdalens Hundhälsahttp://www.alvdalenshundhalsa.se/  och bokade tid för Ebba och Lilleman.
Lilleman han fräser runt som sjuttsingen nu typ sittandes med höger bakben liksom skjutandes framför sig och muttrar och mjauar och vill helst bara gå ut och så försöker han jaga Fröken Aska i sin frustration och rastlöshet. Men si det går int så bra det. Man måste ibland inse sina begränsningar.
 
Så har jag spenderat massor med tid med hästarna och haft båda ponnyerna lösa plus gått på promenad med dom. Pysslat i hagar och vindskydd och grejjat.
Sen har Leffe gjort mig ännu lite gladare genom att vara jättepigg och glad på en liten ridtur. Stel i början men bara han kommer igång så går det bra. Egentligen skulle han säkert behöva ut och skritta varje dag.
Mayan och Strålan har hakat på. Så alla hästar aktiverade idag.
Soligt och relativt varmt väder idag. Ännu en positiv grej. Inte -20
 
Och så ringde jag om ett annat jobb och skulle få komma på intro på ett ställe där det inte skulle vara fysiskt tungt, efter påsk nån gång. Så håll tummarna för det.
 
Tack och hej. Nu ska jag krascha i soffan för trots allt annat positivt så är kroppen åt helvete.
0 kommentarer