Barnplågeri

Nu blev jag lite arg. Sitter och tittar lite på Biggest Loser och i vanlig amerikank anda ska det vara snyftigt och tramsigt.
Då sitter den en man och berättar om när han såg sin dotter dö. Sorgligt iofs. Men grejen är den att han och hans fru/sambo hade varit in på 20 veckors ultraljud och redan då veta att barnet saknade mjälte och nu minns jag inte allt men det var en hel del som barnet saknade inne i kroppen plus att det hade ryggmärgsbråck. Läkarna tyckte att dom skulle göra abort för att barnet skulle aldrig kunna leva men han vägrade... Dottern hade 60 procents chans att leva till födseln och det gjorde hon tyvärr. Sen orkade jag inte riktigt lyssna mer än att hon under sitt första halvår fick genomgå massor med hjärnoperationer. Massor. Innan hon till slut fick dö.
Hur fan kan man göra så mot ett barn? Av egna egoistiska själ plåga den till döds under flera månaders tid istället för att avsluta det innan det ens var ett barn.
Det förstår INTE jag.
 
Hade det varit ett djur så hade det varit djurplågeri av hög grad. När det är ett barn så är det föräldern det är synd om och man ska tycka att han är en god människa som har gott igenom det hela.
Nej fy fan.
1 kommentar
Ida

Men fy så hemskt, stackars liten!!