Min vackra dressyrhäst

Lånat hem en sadel och testat på Mays.
Superkass bild snabbt tagen, men alltså hur snygg.( Förutom man spretet ha ha. )
Hubba hubba.
Och vilken rolig liten kulmage hon fått nu när hon fått gå på bete. Hi hi.
 
Hur häftigt var det inte att rida i en dressyr sadel? Ja alltså, nu finns det ingen tvekan i världen att jag ska ha en, så är det bara. Om det blir just denna är jag lite osäker på, den är inte helt kass, men jag funderar lite på om den möjligen är lite smal. Ska testa rida lite mer i den imorgon och se.
Jag är helt fascinerad över vilken skillnad det var, jag har ju inte ridit i en vanlig sadel på, oj oj, hur många år som helst. Mayan hade en dressyr sadel ett kort tag precis när jag fått henne, för 13 år sen, det är väl senast.
Att jag sen fick länga lädren 5 hål, var ganska intressant även det, visseligen är ju inte fästena placerade likadant men det blev ju en helt annan ställning i hela kroppen.
Ja, nä. Det var fascinerande.
Imorgon är det jag som ringer sadelutprovaren för hjälp. Passar inte denna kanske hon har någon annan.
 
Stråla är definitivt sämre igen =( Jättebullig och öm och vilar kraftigt på högerbenet, konstig ställning.
Försöker puscha på Maria imorgon.
 
Har även bestämt mig för att inte byta hovslagare då Mayan är ganska så trångskodd på den hov som fick fixas av en annan än min ordinarie.
 
 
Nu är jag ledig i två hela dar och det är hur skönt som helst, man uppskattar verkligen ledigheten så mycket mer när man har ett jobb att gå till.
 
Å föresten. Jag tycker faktiskt att jag är rätt bra som fått hästarna aktiverade fyra dagar den här veckan, trots att det blev 82 timmars arbete.
 
0 kommentarer