Schabraken växer på träd i siknäs

Godingarna njuter av solen
 
Det blev en ridtur på Strålan idag, bort till lappkullen och en bit upp på berget, eller kullen eller vad det då är. Det var tungt då det hela tiden lutar uppför och ca en decimeter snö så vi tog det lungt. Varierade skritt trav och jag kännde mig som en riktigt sopig ryttare.
Strålan upplevdes inte alls så spänd som sist däremot väldigt stum i munnen i början, lossnade lite och kom även ner och slappnade av ibland, bitvis korta bitar gick det riktigt bra och jag känner hoppet
Men satan så kort hals hon har, när hon spänner sig så har man öronen i famnen.
Vad lätt man snöar in på en häst när man mest rider en och samma, alla är så olika, bara min tre är väldigt olika och det gäller att ställa om sig.
Längtar massor efter lektionen på torsdag, nu ska det väl vara tusan om det inte blir av.
 
Efter vägen så hängde det ett schabrak i ett träd, vem tappar ett schabrak liksom , men Strålan märkte det först när hon var precis brevid så hon höll på att skita ner sig.
Sen tänkte hon gå och dra ner det, det fick hon inte.
 
Mayan fick komma ut på skritt tur efter Dagg.
 
Imorgon ska vi ut och köra med Ewa och Bulta, få se om Strålan blir lika tok som förra gången. Sen ska Alva åka till sitt nya hem och Prinsen ska försöka charma en intressent.
Funderade ju på ridhuset med Mayan imorrn men det skuter vi på, kanske tar det på tisdag.
 
Blixten skrämde Andreas som stod och höll på med elen till ponnernas vattenbalja. Haha "Vad fan!"
Sorry.
 
Ebba är ännu lite piggare idag, skönt när det märks förbättring. Fast framför allt är hon HUNGRIG, och det är väl ett gott tecken det med men hon får ju inte äta mer än 4 dl ris å torsk om dan än ett tag.
0 kommentarer