Prisa gudarna!

 Skatteåterbäringen är här!! Eller, mja, men mitt internet funkar igen och jag tror jag blir lite toklycklig. Fy fan vad surt det är att vara utan när man vant sig.
 
Inte för att jag just i detta nu kan komma på allt det som jag tidigare har velat skriva ner.
Men nu är det i alla fall ett nytt år och i går var jag på Meldersteins herrgård för att barnvaka Edwin under Idas systers bröllop.
Snacka om att ungen körde slut på mig. Fullt ös medvetslös ungefär hela tiden. Upp och ner för trapporna där for vi säkert 20 gånger. Om inte mer.
Ibland krypandes med en jävla fart
(tårta på finbyxorna )
 
Ibland promenerandes
 
Vi lekte i snön medan själva vigseln pågick, vi hittade en glasdörr att ha roligt med, emellanåt så kastade jag i mig lite god mat och försökte höra talen vilket var halvt omöjligt eftersom att ungen vägra sitta tyst och stilla, men bröllopstårtan var helt gudomligt god och det tyckte även Edwin. Så till slut så hittade han även två ljuslyktor som gjorde att han satt stilla i säkert 10 minuter
Puh!
 
Annars så har vi haft skitväder, regn och tö.
Strålan blev tyvärr vilandes i 3 dagar och Mayan i 2 men idag tog jag ut dom och körde Mayan med Stråla bakom. Båda tyckte dock att det var på tok för varmt och Strålan var ganska halvslö och Mayan väldigt lugn trots 2dagars vila. Jättesvettiga tjejjer när vi var hemma igen.
På hemvägen hade jag bara tänkt låta dom skritta i pricip hela vägen men mitt i mörka skogen så hörde jag ett ljud som lät som ett elakt skratt och jag brukar verkligen inte skrämma upp mig så där men det blev rallytrav hemåt. Jävlar vad det var läskigt, gåshud allover. Den vägen far jag aldrig mer i mörkret. Tvi tusan.
Leffe å ponnierna har också varit ut idag.
1 kommentar
Ann

Åh fyyyy vad läskigt!