Leffe

Idag har jag hunnit med mycket och varit klok och vilat emellanåt så jag förhoppningsvis slipper må som en skithög imorgon.
Slutade jobbet kl 8 och åkte och hämta hö direkt, lasta av det direkt och städade ur transporten så att den är redo att ta oss till ridhuset här nån dag för nu har jag löst ridhuskort. Tjo, vad roligt!!
Sen blev det prompa med Skorpan, Holly, Ebba, Ida och Edwin. Pigga glada ponnyhästar, ja Skorpan hade lite åsikter om vad Edwin gjorde.
Sen hem å slappa och sova en stund och drömma väldigt konstiga drömmar.
Gick tillbaka till stallet.
Jag har bara promenerat till stallet en gång på tre veckor, jag har inte orkat gå för lungorna, men nu går det utan att bli yr. Tjo!
Konstigt att jag inte gått upp i vikt dessa tre veckor, jag har ju gjort allt det vanliga jobbet som ska göras men inte orkat med nån extra motion alls.
Oh well, jag klagar inte.
Så blev det en liten ridtur på Leffe där jag tog med fuxfröknarna som handhästar.
Har börjat lägga in lite lite trav för Leffe nu också. Första traven idag började han med att vara mjuk och fjädrande i steget, jobbade bra med rygg och bak och jag hade ingenting i handen, men han orkade inte så länge så la han sig i höger tygeln, tappade ryggen och drog iväg. Men en stund där så svävade vi på små moln. Fina killen.
Oj vad pepp han blev sen, roligt att få trava. Tog en på hemvägen också men då vart Stråla så i gasen så det vart svårt att göra nått vettigt med Leffe, tills hon lugna sig så fick vi några trevliga steg igen.
Glad.
Snygging
Jag brukar säja godingar åt mina hästar, idag sa jag det bara åt Mayan åt Leffe, och då blev det gamla godingar.
 
Å har Ida varit på besök.
0 kommentarer