Bilder från idag

En av svängarna jag for ut tog jag med mig ponnyhästarna. Skorpan hon var i gasen från start, som hon alltid är. Rolig ponny det där.
Hon ligger på och är sur för att hon inte får vara först. I början så var det även lite pip och bock. Pigg lurventuffs.
Holly hon knatade på bakom
Men sen minsann blev Skorpan omkörd och det var Holly som låg på och ville dra om
 
Skorpan mår riktigt bra nu. Har varit utan medicin i två månader och visar inga tecken på att ha svårt med andningen alls.
Funderar och funderar på om jag skulle våga prova köra henne, hon tycker ju att det är så roligt. Ja, även jag tycker ju det. Om jag bara hade haft råd med en loksele ifall det skulle vara bättre.
Oh well.
Hårig som en mammut är hon i varje fall
Å söt som en sockerbit.
 
Mayan
fick komma ut på en ridtur, vi for efter själva siknäsvägen ut mot e4:an så att säja. Där har vi aldrig varit förr så Mayan tyckte det var roligt.
Den vägen är lite bredare än skogsvägarna och perfekt för skänkelvikning kors och tvärs. Även lite öppna i trav ägnade vi oss åt. På hemvägen var hon uppmjukad och super fin och så fick vi oss en trevlig galopp också där jag försökte få henne lite mera samlad, det var tungt men emellanåt var hon rund och fin.
Jag är så otroligt tacksam över varenda ridtur jag får med Mayan. Att hon dessutom skulle vara så här fin och att vi skulle få ha så här roligt ihop, det hade jag väl aldrig kunna tro.
Bästa tant undrar vad som smällde där borta. Tror nån smällde smällare.
1 kommentar
Linnea

Fina! Hollys fötter är sååå sööta att jag nästan dööööör! :D