Söndag

Lilla skrutt mår iallafall bättre idag. Jag är dock luren på att det skulle vara något annat än bara magsjuka som veterinären trodde. Undar om det är vanligt att hundar blir känsliga i magen med åldern? Hon har alltid haft en järnmage förut och ätit allt möjligt äckel. Eller nä, när hon var runt tre månader så hade hon mycket diarrer och fick ligga inne en del. Men sen har det knappt varit nånting förrän i somras då hon hade envisa diarrer som tog lång tid att bli av med, men då blev hon inte påverkad i allmäntillståndet alls.
Den här gången så bajsade hon bara löst en gång men hade uppenbart väldigt ont i magen. Vid 5 i morse lugnade det ner sig, hon slutade skaka och vi har kunnat sova lite. Några gånger har hon sagt att det är jobbigt, små krampat lite och hon är lite tagen men var ändå alert sist vi var ut.
Ja känner ändå att jag vågar lämna henne med Ewa och åka på jobbet. Lite drygt bara att det är ett sånt långt pass, jag undrar dock om jag inte slutar redan kl 7 imorgon motför vanliga 8.
Får ta och ringa veterinären imorgon igen om det inte blir sämre så det måste ske tidigare.
 
Hade planerat en körtur med Mayan idag men så blev det ju inte. Såna här gånger är det ännu skönare att ha dom på lösdrift, det enda dom behöver är mat och vatten och så slipper man ha tokdåligt samvete för dom också.
 
Prinsen har åkt till sitt nya hem idag, tomt det blir, nu är det helt plötsligt bara sex hästar på gården. Strålan ska få gå med Dagg så snart vi får möjlighet att släppa ihop dom.
0 kommentarer