Sen stalldag

Just hemkommen från stallet. Först var vi till ridhuset med Mayan det var verkligen jätteroligt. Trodde vi skulle vara ensamna sent en lördagkväll men det var två ekipage till därinne. Mayan var dock galet stel och i vanlig ordning så blev hon trött när vi väl hade jobbat igång kroppen.
En nackdel med att ha lösdriftshäst i varmt ridhus. Dyngsvettig efter 30 minuters ridning.
Som vanligt gick även galoppen mycket bättre än traven men hon fixade både skänkelvikning och öppnor i trav.
Jobbade med Öppnor, slutor och sk vikn i skritt.
Ida filmade men det vette tusan om jag vågar lägga ut nått. Jätte stel häst och krattig pilot. Hur svårt ska det vara att räta på sig egentligen?
Jag vill ha en dressyrsadel.
Skulle verkligen behöva åka och jobba i ridhuset minst en gång i veckan. Ska försöka ha det som mål men vi får väl se vad som händer med bilen min som bara tjorvar.
 
Sen har jag masserat Dagg. Toppen att kunna jobba av lite på stallhyran. Det är dessutom kul att massera. Kanske jag borde gå färdigt min utbidling och jobba med det? Fast, det vette tusan, jag tror inte det skulle funka, att det skulle löna sig.
3 kommentarer
Chricko

Lena ska ju sälja sin spanska bomlösa. Kan det vara något? De får man en rak och fin sits i. Den enda sadeln som Baroc godkänt. Har ju en sån själv. Den har bossor. Så är ju typ som en vanlig

Svar: Åh, jag har ju blivit lite derssyrnörd så helst hade jag velat ha en vanlig dressyr sadel. Till Stråla så ska jag ha det såsmåningom men till Mayan är jag så osäker på om hon tål det, så kanske. Fast det var ju det där med att ha råd också...
Stjärnstrålar

Johanna

Intresserad av WE i Råne i påsk?

Svar: Oh, hm, eh nja. Jag vet inte. Bra svar.
Stjärnstrålar

Chricko

Ja okej, du får väl prova. För mig ger de överlägset bäst sits. Sen kan man rida dressyr eller vad man vill i dom ju:-)

Svar: Jo men du vet det ska ju vara rätt rent estetiskt också ;)Men tack för tipset, pratat med Lena så jag ska prova den iaf.
Stjärnstrålar