Men hjälp

Jädra bil! Den gav mig skrämselhicka då den tvärdog efter e:4 an och vägrade starta igen. Enfiligt med transporten bakom kändes ju inte så jättelajbans. Usch, man har hört så många historier om bilar som blivit påkörda när dom stått så där vid vägen. Så varningsblinkers på och ut med triangeln och grävde runt i motorn och bilen ville inte starta. Ringde pappa som sa att han skulle komma och bogsera bort mig.
Sen stannade det en vänlig men förvirrad man som först höll på att bli påkörd när han klev ut i vägen då det kom en lastbil och sen sa att nejdå det här är tvåfiligt. Eh... nä det var det verkligen inte. Undrar jag om han ens skulle köra han. Men det var iaf rart att han stannade.
Sen hejsan hoppsan så startade bilskrället igen.
Troligtvis en ispropp bara. Pust och puh. Ja jag var fullständigt övertygad om att den var död för alltid. Spec iom att den håller på och tjorvar med värmen och fläkten och, ja dels att den redan varit trasig en omgång och med tanke på min tur med bilar så...
 
Alltså det är nått fel på mig. Jag är ännu hungrigare än vanligt. Jag åt för 3 timmar sen och åt så jag var proppmätt. Nu är jag hungrig igen. Å så har det varit i några veckor. Galet hungrig hela tiden.
0 kommentarer