Ebba update

Det enda dom kunde finna idag var bakterier i urinen, de andra proverna var bra. Bakterierna är även skickat på odling och Ebba har fått antibiotika.
Plus fortsatt pro-kolin för magen samt magdiet för säkerhetskull.
Bra att dom fann det som jag hade på känn, synd att dom inte tog ett urinprov sist hon var in. Feber, allmäntillståndet och bakterier, nu gissar dom på att hon har urinvägsinfektion och en släng av magsjuka. Ja man kan ju faktiskt ha två sjukdomar samtidigt. Hoppas nu att det bara var det här och att hon blir frisk nu då.
Jag har inte sovit inte en suck i natt så jag har alltså varit vaken sen kl 6 måndag morgon och känner mig inte det minsta trött. Knas. För många tankar som snurrar.
 
Nu blev det helt plötsligt kanonväder så det är bara passa på att dra ut hästarna.
 
4 kommentarer
Anonym

När Tyra fått problem med urinvägs infektion har hon också blivit dålig i magen, flåsig och betett sig konstigt. Tänker att det beror på smärta kanske. Det kan ju stressa kroppen rejält. Nu får hon inte bli kall och om hon visar symptom får hon direkt apelsin för att göra kisset surt så bakterier inte trivs. Första symptomen brukar vara att hon verkar orolig och vill vara uppi oss samt att hon piper

Linda

Hahahaha. Omg jag tror jag döööör.
Oj oj. På tal om bloggaren Tyra i inlägget här under och anonym avsändare så tog det min tröga hjärna ett bra tag att fatta att det var HUNDEN Tyra det var frågan om och inte människan.
"flåsig" ??? eh.
Ha ha ha. Åh herregud. Tack för veckans skratt.
Månadens.

*återfår andan lite*
Nåväl. Tack även för infon om vovven. Det låter ju väldigt logiskt.
Jag hade faktiskt redan kört på med c-vitamin då jag hade misstankar åt det hållet, men det hjälpte väl inte med enbart det.

Chricko

Ha ha, bra att du fick dig ett gott skratt:-P jag glömde visst att signera med namn denna gång.

Linda

Ja bilden jag fick av Tyra som är flåsig och dålig i magen lär nog inte lämna mig på ett tag.