På tur i trollskogen

Ligger i soffan, helt färdig efter en tur med Mayan men OJ så fin hon är. Inte lätt dock, man har inte så mycket gratis med den där donnan förutom framåtbjudningen då.
Vi for bort till stugbyn, härligt med snöväglag så man kan rida lite där man inte är så ofta på somrarna. Men det innebar ju också att Mays hade fullt upp med att kolla in alla nya trollbon
 
 
 
 
 
 
och fnorka och sprätta lite extra.
Å där satt jag och tänkte att herregud vad jag ändå känner mig trygg fast hon fladdrar på. Fina fina damen.
Pigg var hon också, travade ganska mycket och tog några galopper, ganska många men inte så långa.
På hemvägen så tog vi en galopp från trav, jag tar oftast från skritt med Mayan det är oftast lättast och oftast när det blir galopp från trav så blir det lite mer busgalopp. Men nu då, superfin samlad gunghäst galopp, svårt att förklara liksom men det kändes bara så topp och jag tom släppte tyglarna och hon rullade på i samma fina form utan att böja dra på.
Det var ett halleluja moment.
 
Men efteråt så var jag helt slut. Jag kände redan i början att jag knappt skulle orka, matt och trött och jätteyr.
Så Stråla som jag hade tänkt ta på ridbanan blev det en liten promenad med och sedan lite rastning i lina på ängen hemmavid. Och det var bock och spark och hejsan hoppsan.
Mina fina flickor
Vart får dom all energi i från?
Puh!
 
Jag kan även konstatera att man INTE ska rida i dressyrsadeln men mjukisbyxor med en tjock söm precis över muffsen. Aj.
2 kommentarer
Marie

Höhö det lät inte skönt. Minns i slutet av nittiotalet när man på allvar gjorde allt i string. Man ägde ju inte andra troller, måste ha haft läderröv på den tiden ;)

Ann

Älskar dom hallelujahritterna. :)