Nöjd

Fy satan vad bra dom var! Jag är faktiskt mest imponerad av Soran, fast det är Betner som är min darling egentligen.
Ja. Jag har så många bra tankar och åsikter i mitt huvud fast att få ut dom utanför huvudet, det kan jag inte.
Men dom kan.
Alla borde ta och lyssna på deras klokheter, visst är det standup och komedi men det är så jäkla mycket allvar också. Det är det som alltid älskat med Betner (och nu är jag nog lite kär i Soran också)
 
Och så höra Soran prata om SD och deras tilltag med järnrören och hela den historien (vilket jag pinsamt nog inte fattat att han varit inblandad i) Det är ju helt sjukt, personer i våran riksdag... Ah, man måste lyssna.
Och gott folk, sluta gnäll om HEN och pepparkaksgubbar.
Herregud, perspektiv folk.
 
 
 
Jag må visst också tycka att hen är ett ganska fult ord, men man vänjer sig och jag har aldrig förstått hur ett litet ord kan uppröra folk så. Trams.
1 kommentar
Tiger

Spännande med nya perspektiv. Soran har jag sett mer av än Betner, och Soran är inte rädd för debatten.

Är lite less på att alla känner sig kränkta hit och dit, ja, perspektiv. Jag är nu absolut feminist och reagerar starkt på uppenbart kvinnohat (mest online) men det är Vad och Hur du gör i vardagen som räknas. Lev som du lär. Komplicera inte saker.
Inte märka ord eller hetsa över egentligen oviktiga saker.
BTW Hen är ett bra ord att bruka, jag brukar det och alla fattar, enkelt. Vi hittar ju på nya ord hela tiden som tweets och lol och troll. Hallå?

Huff, ja! Så ledsen över Rambo skrutten. Inte var han särskilt gammal heller, men slet ju med en del hälsoplågor. Som gammal kaninuppfödare vet jag att det tyvärr är svårt för dem att återhämta sig om de inte kan röra på sig. Magen pajjar. :( Kaniner är väldigt lika hästar i kost och tarmfunktion. Vila i frid, Rams. :'( Tur Eddie är igen.

Svar: Lyssna på Betner. Han kanske är lite jobbig om man inte gillar hans stil men han är en klok man och inte heller rädd för debatten. Bra feministiska insikter också =)
Ja absolut, bara lite fult men användbart.
Som Soran sa, "ja det är ett påhittat ord, i motsats till stol då som är ett grundämne eller" =P Spot on.
Och Betner påpekade att "nej det blir inte ett könlöst samhälle, ingen kommer och hugger av dig kuken för att du använder hen".
Javäl.

=,( Fina lilla Rambo, ja han var ju sjuklig sen hon räddade honom och nu en stroke på det. Men man hoppades ju. Jag har definitivt fått en annan syn på kaniner tack vare Bunnymama Rambo och Eddie. Att dom alls hålls som burdjur känns väldigt obehagligt nu. Inte heller har jag förstått att dom kan bli så gamla.
Stjärnstrålar