Julhelgen

Jag är död. Jag begick harakiri för några timmar sen. Mm, jodå, en halvtimme efter att jag åkt från jobbet så ringde dom.... Ha ha. Men nej, jag hade inte orkat även om jag hade velat-
 
Ja herredumilde himmel vad trött jag har varit idag, och sjukt ont i nacke och huvud, ögonen håller på att ploppa ut ur skallen.
Tvi vad less jag är på den här kroppen.
Vi var på stan idag också och jag har totalt förlorat hoppet för mänskligheten. Hur kan man hålla på och trängas och knuffas så där?
Och bara kliva ut rakt framför en rullstol. Vad är det för fel på folk? Vill dom bli påkörda?
Fy fan.
Nej i helgen ska jag bara sova, umgås med mina djur och undvika folk. Kräks.
 
Fast, ibland är det så här mysigt på jobbet
Det har överlag varit väldigt bra nu ett bra tag på jobbet. Vilket är underbart skönt och gör hela livet så mycket lättare. Men samtidigt så tappar jag ju lite min önskan och mitt driv att gå vidare och göra något annat.
 
På Julafton var det -15 och snö, det var superhärligt och jag började dagen med en ridtur på en heltossig tant
He he, hon är visst rätt fluffig hon också, syns vid sadelgjorden

Svettig och frostig

Sen kom min ena bror med familj på jullunch innan jag åkte på jobbet och firade med min person och hens familj en stund innan vi gick "hem" och tittade på tv och pratade och hade jättemysigt.
Även juldagen var mys då jag lät hästarna vila men mös med dom lite iaf, låg sen i soffan och tittade på film medans jag väntade på att min andra bror med familj skulle komma fast dom hann inte dyka upp innan jag åkte på jobbet.
Väl på jobbet så hade vi en myskväll och pratade, tittade på tv och åt middag tillsammans.
Tänk om det alltid kunde vara så här fint på jobbet.
 
Egentligen så är det lite konstigt att jag blir så slut trots att det är så här fina dagar (fast nu är ju det inte det enda vi gör att kolla på tv heller men ändå) en frisk människa hade nog tyckt det var väldigt simpelt.
Nåväl.
 
Igår fick hästarna promenera och idag har dom skrittat en liten sväng. Det är bara plusgrader och regn och helvete.
 
 
När ska det bli vinter på riktigt?
0 kommentarer