Happy

Ja se toktanten min. Idag blev det en ridtur, tant var lite stel och seg i början, värmde upp med en hel del skänkelvikning i skritt och trav så kom hon ganska snart igång och jag fick verkligen påminna henne om att vi inte kan gasa järnet när vi har haft så hattigt med motionen på senaste men hon var taggad och jag bara flinade som en dåre. Det är så härligt att sitta på henne när hon med sån kraft och glädje galopperar i rund fin galopp och öronen tokspetsade.
I andra galoppen så blev det lite *alla fyra benen i luften sprattel* samt *ladda utav bara helvete för dom där trollen kan nog tänkas vara hungriga* och jag sa Oh! nej din galning lugna ner dig! och sen bara skrattade. Herregud vad hon gör mig lycklig. Galna gamla häst.
 
 
 
 
 
 
Var ganska svettig sen trots en relativt lugn tur, det är ju så himla varmt nu också.
När man kollar på väderkartor så är det ingen vinter i sikte ännu.
 
 
Nämen! Tänk om man hade haft pengar
 
Fast hade jag haft en massa pengar så kanske jag inte hade köpt det där ändå. Men ändå =P
3 kommentarer
Ida

Tokifnatt-tant! :) Det är som allra bäst när "gamlingarna" busar till det, för de är inom kontroll ändå, inte som när ungdomarna flippar ur ;P

Q ord & inga visor!

sv:Samma resonemang har jag också stött på och det är så otroligt ledsamt tycker jag.
samma typ av människor brukar också använda som argument att hästarna äter inte om fodret är dåligt :(
mvh/Q

Marie

Ja det är härligt, jag vill ha mina pållar ystra och pigga, oavsett ålder. Dock blir mina alltid snäppet hetare och mer fnattiga när vintern kommer, de trivs liksom i kylan och blir märkbart lugnare i sommarvärmen men piggnar till igen när hösten kommer :)