Lyckliga jag

Det finns inte superlativ nog i hela världen för att beskriva denna häst. hon är helt fantastisk.
Red en sväng på flakaberget och gick över stock och sten och lite klättra, supermysigt.
Hon var helt stilla i munnen på Kimbelwicket idag. Väldigt tillfreds. Men så var hon helt kolugn i huvudet idag och rejält rastad igår så jag är helt säker på att det var psykiskt sist. Att hon blir joxig när hon är lite på hugget och frustrerad när det inte gick.
Som sagt, helt stilla idag. Och helt på hjälperna också, inget ifrågasättande om hon skulle trava eller ej utan bara tjoff tjoff så fort jag bad om det. Och öppnorna och skänkelvikningarna satt som ett smäck. På hemvägen körde vi lite skänkelvikningar i trav efter en lite bredare grusväg och efter dom så satt jag och fånflina som en annan dåre. Igen.
Underbara härliga fantastiska häst.

Lyckliga jag som får ha henne i mitt liv

Jag tror jag måste lägga in lite fler riddagar, jag blir galen annars, speciellt nu när jag inte rider Leffe nästan nånting alls.
Har ju nu ridit Mayan 2 dagar och Stråla 2 dagar men jag tror att jag skulle kunna utöka Strålas till 3, iaf 3 varannan vecka och så Mayan 3 varannan kanske? Nåt sånt. Så får jag iaf 5 riddagar i veckan utan att slita allt för mycket på mina stackars djur som måste bära på dunderklumpen.
 
 
 
 
0 kommentarer