Fläsk

Märktes ingenting på Strålan idag. Skönt. Vi tog en liten skritt tur idag bara, kort klättersväng. Kollade att det vi pratade om igår med pisken satt och det gjorde det. Som ett smäck. Fina tjej! Mayan å Skorpan fick följa.
 
Puh vad det är jobbigt att vara tjock på sommaren. Jag blir ju ändå väldigt påverkad av värmen å så med en massa extra last att kånka runt på. Nej det är en till sak jag måste ta tag i. Hade ju gått ner 13 kilo men så här i början av sommaren så kom det tillbaka en hel massa. Ganska konstigt faktiskt, jag hade trott att jag skulle gå upp i vintras när jag var nere i ett svart hål och inte direkt gjorde så mycket, inte när jag börja må bättre. Fast jag har väl ändå rört mig mindre förstås.
Nå väl, nu ska jag ju börja hos sjukgymnasten och få lite ordning på värken och med lite svalare väder mot hösten så kanske jag ska kunna orka röra mig ännu mer.
2 kommentarer
Lena

Jag tycker du verkar vara igång för jämnan, jobbar som en galning o hinner med alla hästarna! :) Jag jobbade 15 timmar isträck i onsdags och har inte riktigt hämtat mig än!

tiger, ishavet

Tycker också du är grymt mycket igång! Bra jobbat med alla jobben och djuren. Hoppas du får en fortsättning till hösten med jobb, givetvis helst ett av dem du älskar. Grattis till Ebba i efterskott!

Vikten går upp och ner, men ge det tid och var snäll mot dig själv. Att förändra sina vanor/liv ska komma av att man tycker om sig själv, inte för att straffa you know? :) Nya tag framöver, när livet är mer förutsägbart. We can, we will!

Är själv tillbaka i Tromsö och har post-semester ångest. Jag är SÅ inte redo för elva månader med jobb! Gah! Vill ju ha mer friiiihet! :/ :/
Fast väl på jobbet känns det bättre. Vet av erfarenhet. Hehe.

Kramar