Ruttet

Åå vilken rutten dag, enormt risig och så jävla ont i varenda del av kroppen så att bara tanken på att röra sig gör ont. Ja det gör ju förstås ont att vara still också. Uuurk.
Vädret som består av regn och blötsnö hjälper inte till.
Å så är jag mest bara stressad över att jag kanske inte orkar ta ut hästarna idag. När ska jag lära mig att det är okej att ge dom vila emellanåt?!? Fast nu var det så att det var planerat vila imorgon för jag ska och få massage å se om jag får lite mer ordning på kroppen. Knappast att dom lider av 2 dagars vila heller, speciellt som dom får gå i andra skogshagen och traska runt och lyfta på fötterna. Men eftersom jag vet att dom mår bäst av att röra sig så gnager samvetet.
Känner jag mig själv rätt så kommer jag antagligen släpa mig ut med dom iaf i kväll.
 
Det är så roligt att Carpe Fucking Diem alltid lyckas lura mig, om jag slår på radion och inte vet vad som är på, tänker på vad klockan är och så kommer det något "reportage" som får mig att tappa hakan och säja: nääee. Ha ha.
Idag hade jag koll på vad det var för program och skrattade gått åt "ekonyheterna" där dom rapporterade att en elev hade tagit fel sylt i skolmatsalen.
 
Slö dag. Fast jag har iaf jobbat på morgonen, ja natten och varit på granngården och på Ica. Ooooh, spännande.
0 kommentarer