Lovely

Så här halvvägs in är jag jättekär i det här ekipaget
Jacqueline Brooks från Kanada på hästen D-Niro född i Sverige till och med. Hästen var som en stor pansarvagn men blyg och försiktig som en liten nassehäst, med en mjuk och fin ryttare med enormt underbar inställning.
Hon har en även en härlig facebook sida
 
Den bästa kommentaren hittills var den manliga kommentatorn som sa att "hästar är mänskliga varelser". Ha ha.
2 kommentarer
Linnea

Såg några ekipage, ett såg fint ut tyckte jag men de andra gjorde mig bara ledsen. Slita, dra och skummande munnar. Uttalandet från expertkommentatorn om att man ska sträva efter att hästen ska skumma ur munnen för då "arbetar den". Vansinne. Sen tycker jag att det är tråkigt att de som rider sina hästar bakom lod inte får poängavdrag för det, fastän det ät emot reglerna. Nä usch så trist :(

Svar: Ja det är verkligen tragiskt. Sen vägrade hon svara på en fråga om varför det inte vore bättre att kunna rida på valfritt bett och utan sporrar.Men hon sa faktiskt att det var väldigt viktigt att hästen har en lugn och sluten mun och att de som gapar tyder på ett motstånd och ska ha poängavdrag för det.
Det är alltid nått =)
Stjärnstrålar

fridan

kollade också dressyren! var det den här vita som hamnade lite bakom lod ibland eller var det en annan vit?

sv: ja precis, det är ju så det är på dressyrtävling liksom. min häst skyggar också för blommor när vi är och tävlar men jag lämnar inte in några protester direkt =)

och tack så mkt! :)