Hoover Horse

Det var lika gott att det inte blev nått ridhus idag för det var underbart ute och Mayan var riktigt trevlig idag. Hon var glad och lagom pigg, idag kunde hon förstå vitsen med att skritta på långa tyglar emellanåt även om  det kommer inslag av tjuvtrav då och då. Fast den dagen hon helt slutar med det då är det dags att oroa sig för tant för då har hon nog gett upp livet.
På sina ställen så har det tinat fram mörka fläckar av grusväg och när jag tyckte att hon skulle galoppera över en sån så blev hon The Hoover Horse. Och när jag hade en vansinnigt farlig idé om att hon skulle trava lugnt förbi en sandhög så blev det lite balett övningar.
Var bort till Bergnäset och den vägen är ganska mycket backig upp och ner och kurvig så det blev automatiskt bra träning. Tog en längre trav bla uppför och hon höll bra tempo utan att gasa hela backen också. 3 kortare galopper och lite blandat skritt trav med mest skritt.
 
Kort promenad med Stråla och Skorpan.
 
Jag har lyckats glömma laddaren till min telefon på jobbet så jag måste åka till boden imorgon igen... Suck.
Tur jag har min gamla telefon iaf som dessutom har bestämt sig för att fungera igen. Den har inte kunnat skicka sms på jättelänge men nu går det igen.. Knas!
 
Das Hoover Horse
1 kommentar
Marie

Haha det uttrycket har jag aldrig hört men nu har jag ett namn på min gamla welshponny. Hon var minsann en hooverhorse som såg faror i det mesta;)