Annonser

Så jag hatar när folk inte skriver ut bomvidden på sadlar dom ska sälja. Det är ju liksom det viktigaste.
Sen så "har legat på ett kallblod", säker ju inte ett jävla skit.
 
Det är riktig underhållning att läsa annonser, nu läste jag en häst där det står: "Riden dressyr samt western vilket gör att hon är väldigt lyhörd för hjälperna."
Ha ha ha. Va?!
Eller vad säjs om annonsen med en bild på en häst som hoppar en stor oxer och är tränad bla för Maria Gretzer och sen står det Obs, ej hoppning endast dressyr.
Hmm?
 
För att inte tala om alla annonser på fantastiskt vackra hästar med enorm utstrålning och så en bild på en liten brun häst som står och äter i en hage.
Eh.
 
Just bilder överlag är intressant, bättre dålig bild än ingen bild men en bild som man inte ens vänt på, eller en jättesuddig bild, eller en bild på en häst i en hage i täcke som ser ut som en prick i horisonten, eller en bild som säjer tvärt emot texten är ju ganska dumt att lägga ut.
Och ska man sälja bomsadel så är ju en bild från sidan och en bild framifrån önskvärt.
1 kommentar
Camilla Danielsson

hahah jag håller helt med!!! Jag vill ju veta bomvidden och sen även stl på sadeln..

Nä en fin ..... för 5000:- okej!?! Hur ska jag vet aatt den passar min häst?? Eller osm på alla Kieffer sadlar men bommen går ju att värma om.. Det är kanon bra men jag vill väl ändå köpa en sadel som har en chans att ligga bra utan att jag först ska värma om den!?!?

SV: ja det var den lilla jag menade. Men synd om fuxen oxå =(