Var den du är

Ibland måste man påminna sig om hur jäkla okej det är att vara den man är och inte den någon annan tycker att man borde vara.
 
En vän visade mig det här igår:
“If you end up with a boring miserable life because you listened to your mom, your dad, your teacher, your priest, or some guy on television telling you how to do your shit, then you deserve it.”
Frank Zappa
 
Så jävla sant.
Tigern i ishavet säjer det dock bäst
"Frihet är att göra det du vill och vara den du är"
 
Jag kan ju med jämna mellanrum bli lite stressad över att jag inte riiiiktigt passar in i mallen. Speciellt då folk ibland har ett behov av att tycka till om saken också.
Så länge man själv är nöjd med sitt liv och med vem man är så är det så jävla okej.
Och nu blir jag lite kaxig igen och vågar säja att om bara bilen hade funkat så hade livet varit riktigt jävla bra just nu.
 
 Dessutom så gick hästtransporten igenom besiktningen utan ett enda litet fel.
 
Min utsikt en tidig tisdags morgon. Tyvärr gör kameran den verkligen inte rättvisa
 
4 kommentarer
Johanna

Vacker utsikt!

Be yourself and be proud!

Linnea

Helt rätt! Min syrra är klok. Jag tycker du är skitbra. Bara så du vet.

Men ååhh. Du kan inte låna bil av nån? Om min bil är fixad så får jag väl komma och hämta er! Dock har vi ju inte riktigt kommit fram till vad felet är. Vi ska börja med att byta termostat idag eller imorgon. Blir det ingen skillnad finns risken att det är blovkpackningen och det är dyyyyrt :( Har du nån som kollat på bilen?

Haha. Jo. svärfars bil var värd typ 30-35 tusen(03as camry och hade gått 39000 mil) men han tänkte att han höjde värdet på den när han bytte till en motor som gått ca 10 000 mil. men vad vet jag :)

Jag har en blogg som är helt stängd. Som jag bara skriver för mig själv. Där skriver jag saker som jag tycker är tråkigt, sorgsna, orättvisa. När jag skrivit ned dom slipper jag gå runt och tänka på dem och vara ledsen. Då räcker det me att bli lessen när man läser de. Ganska skönt.

Therese

Skönt att livet känns riktigt jävla bra. Hoppas det får vara så ett bra tag nu då. Lycka till med allt.

Tiger, ishavet

Haha, eller hur? Livet är så jävla gott! Vilken utsikt! Tycker bilderna är i helt okej kvalitet.

Jag ÄÄÄLSKAR origial. Sådana som lever precis som DE vill och inte ber om ursäkt för det. För vem lever mitt liv? Jo, JAG. Så alla som tycker något kan respektfullt ta och kliva tillbaka in i sitt hål. Peka fingret mot dem själva istället.

Jag är själv inte så oroad vad folk ska tycka om mig (och hehe, ingen "fattar" vem jag är här ändå, även om jag försökte förklara mina intressen) utan är mer bekymrad att jag är FÖR normativ just nu. Usch! Kräk! Tråkigt! Gnag! Bara lillasyrran får sig ett hus med en stuga på gården, då har jag en bra plats att bo på med! ;P

Tycker du har ett alldeles fantastiskt liv som jag lätt hade hoppat in i och är en himla fin människa. Kram.