Ooops

Hoppsan, jag råkade visst köpa en hästtransport
Men det har stått överst på min önskelista i över tio år så det var väl inte så illa, plus att jag faktiskt verkligen behöver en. Så slipper jag dessutom "låna" pappas släp för höhämtning osv. Nu är det bara hoppas att jag inte köpt nått skräp vilket det finns rätt stor risk för.
 
Å så skulle jag ju skriva att det var i Koler jag hämta transporten och åkte genom lillpite. Himla mysig by och fint åt det där hållet öht, åkte andra vägen hem, över älvsbyn, bättre väg och ganska mysiga utsikter där också.
Roligt att åka efter vägar man inte är på så ofta.
 
Ebba har dock på äldre dar fått lite fobi för att åka bil och hela våran färd idag var jättejobbig för henne =,(
Undrar vad det beror på. Så där illa som det var idag har det aldrig varit förr.
 
3 kommentarer
Johanna

Skitbra att ha egen, går att frakta mycket i en sådan förutom hästar :P

Vad har du köpt för nån?

Linnea

Du passerade ju nästan Frej när du körde dit, du skulle ha ringt :D

Vem i Koler sålde den??
Haha, min sambo är ju därifrån och svärmor och svärfar bor kvar. När det bara är 20 st bofasta så vet jag vilka alla är, och kan säkert svara på kvaliten på finkan om jag har ett namn ;-) Svärmor är den enda som har häst där i dagsläget, men för några år sen var det en kvinna med en jättestor fjording (ca 165 cm) som också hade häst i byn. Tyvärr dog Conny av tarmvred en vinterdag för några år sen, ingen veterinär kunde komma förrän 8 timmar för sent..

Lillpite är jättefint, och i Yttersta (ca 1 mil från lillpite) var jag och Ed nära att köpa hus i våras. Koler är också jättefint och enormt fina skogar!

Å det är grymt skönt med egen finka!

Tiger, ishavet

Grattis till finka :D, LOL att syster förmodligen vet allt om den,
kul med snack på FB (men förstod att du kanske skrivit nått här med) och ang Ebba; kan hon ha pålagringar i kroppen så vibrationer är obehagliga? Sämre syn? Svårt att säga. :/