Härlig höstdag

Just det ja. Jag glömde ju skriva att Ebba var och fick behandling av Paula på http://www.alvdalenshundhalsa.se/ i onsdags. Efter det har hon varit helt lugn och avslappnad i bilen trots att vi pendlar mellan brändön och siknäs.
Så skönt!
Första dan hade det ju kunnat varit tillfälligt för att hon var så trött men det har hållt i sig. Så vi ska definitivt gå tillbaka dit.
Hon fick massage, laser och ligga på vibbmadrassen.
 
 
Och så har jag köpt mig en ny bil. Tjoflöjt! En toyota carina. Den känns skitfin hittils så det är bara hoppas hoppas hoppas.
Annars vet jag vem jag skyller på
 
Å så några bilder från dagen
 
underbart härlig höstdag
 
Glad tant
 
 
Stråla å Leffe väntar på oss
 
Ebba har fått sig ett Back On Track täcke också
 
Ponnyhästarna i sin hage. med det mycket tjusiga vindskyddet i bakgrunden.
 
Unghönsen (Strålas polare) kurar. Min favorit vita Gullis fick visst vara med idag. Och den gula hönan till höger är Astid, det är väl typ "min" höna.
 
 
Edwin inspekterar min nya bil
 
 
 
Han kollade även dragkroken med munnen. Sån test får man inte på besiktningen.
 
 
Innebus med galen unge.
 
Puh. Sa jag att jag är helt slut?
3 kommentarer
Therese

Wirus har ju som du vet en spondylos i ryggen, för det får ju också vibb behandling samt har hon ju också ett back on track täcke och det har gjort henne bättre så jag rekommenderar verkligen att du fortsätter gå på vibb och massage med Ebba. Wirus gick ju hos sjukgymnast ett tag, det tyckte hon var jätte skönt :-)

Linnea

Jag har också haft en Carina, fast en kombi :) tyvärr rök den inom ett år, köpte för tung finka så jag var tvungen byta bil till fyrhjulsdrivet subaru ;)

Linnea

Javisst. Har vissa som haft lösen sedan jag valde att skaffa det som aldrig kommenterat och knappt hört av sig överhuvudtaget. Trist..
Du är inte sugen på en till häst btw? Eöler nån du känner? Kallblodstravare, smäcker och högrest. Han behöver en lugn människa som är tydlig med vad den vill och har ett bra ledarskap.. Tror han är 8,9 år, mörk med bläs.