Snygga rumpor

Härlig dag idag också, Mayan har till och med varit naken sen igår. Så skönt.
Även fruktsnsvärt skönt att ha en hage där man inte ens ser hästarna när man kommer och så ropar man på dom så kommer dom vandrades från lite olika håll.
Jag tror verkligen att det delvis är på grund av hon går på lösdrift i en stor kuperad hage som Mayan är så pass mjuk i kroppen nu.
 
 
Sötponnysar, som två små karameller
Dom små söta ponnysarna fick komma ut på promenad idag, det var tyvärr ett tag sen, det är ju så jäkla halt jämt. Skorpan blir ju så nöjd att få komma ut, Holly lite mindre nöjd, henne får man tjata lite på för att hon ska hänga med medans Skorpan hänger man knappt med.
Hade ju tänkt sätta igång Skorpan lite mer, hon har varit helt bra i andningen nu och Ewa har en loksele som vi ska få prova, den ligger ju inte och klämmer på luftstrupen som bröstselen kan göra (lite plats på en shettis för bröstan) Nåväl, vi fortsätter hoppas på mer snö.
 
Snygga rumpor med vackra svansar
Strålan har ju så jäkla vacker färg. Lite kul hur hon hela tiden ändrar färg också. Just nu kan det ju vara lite svårt att se att hon är fux om man inte visste det.
 
Strålan var lite öm i ryggen idag, jag antar att det är träningsvärk efter gårdagens pass med flakvagnen.
Så idag fick Mayan dra rockard och Stråla gå bakom. Har inte kört Mayan på ett tag för de senaste gångerna blev det så mycket stress. Idag var hon jättelugn och fin.
Vi var ute typ 75 minuter, jättemysigt.
 
Alla hästar aktiverade idag. Nöjd. Och jag och Ebba har fått oss två promisar, en med hästar och en med Ida. Finemangs!
 
 Men... vart det inte knasig form på bilderna?
Fixa bilderna, visst vart det bättre?
2 kommentarer
Ida

Jopp de vart det ;) Roligt förresten å se vad Hanson "gjorde nu"

Lena

Hej hopp, vilka härliga hagar ni har där i Siknäs!Men jo, bilderna ser lite konstiga ut...nordisarna helt långsmala iansiktet och Mayan som ett streck:)Trivs alla med lösdrift eller är det nån som vill in? Zorro har börjat stå och hänga vid grinden hela kvällarna, men det beror nog mest på att han vant sig vid att komma in o få en massa gott./ Lena

Svar: Dom trivs fakiskt riktigt bra allihop. Dom brukar dessutom vara spåniga från topp till tå så dom använder vidskyddet.
Stjärnstrålar