Å crap

Å så var det åt skogen igen. Min hästskötare ska satsa på skolan så hon kommer inte att vara istallet nå mer före sommaren. Och det säjer hon på kvällen samma dag som hon skulle ha varit i stallet, dvs idag, det var ju jättesnällt :S Jag har förstått att det varit nått för hon som varit så engagerad och intresserad och duktig hade börjat slarva och bara skyndade sig i stallet, alltid stressad. Så det var väl lika, men jag behövde henne ju. Hur ska jag nu göra med hästarna dom dagarna jag jobbar 12 timmars pass tex? Skit är vad det är!
8 kommentarer
Johanna

Trist.

Therese

Jag hade så gärna hjälpt dig om jag bott närmare. Hoppas du hittar någon ny, vet ju att inte det är så lätt, men jag hoppas.

Anonym

Jag får nog tå å flytta till skellefteå..

Nå men hur som så väntar jag fortfarande på att du ska komma å hälsa på iaf. Nu tar ju inte jag mig nånstans alls ju. :(

Tiger vid Ishavets Port

Men så typiskt.. Jag håller alla tummar att det ordnar sig. Kramar

Gulledig

Det är nackdelen med att bo lite utanför... och de där 12 h passen är inte snällt mot någon förutom brukaren. Vården är inget för den som vill ha bra lön och fanstastiska tider tyvärr =(

Anonym

Nej man blir verkligen inte rik, bara utsliten..

Johanna

Återbesöket gick bättre än väntat, snedheten i bäckenet var borta likaså stelheten i ryggen så nu får jag sätta igång honom :)

Therese

Kommer gärna och hälsar på. Men när? Vi kanske kan höras över telefonen någon dag?