Roligt

Vilken kanondag jag hade igår. Varmt och skönt, ledig (den ena av 2 lediga dagar av 22), låååång sovmorgon och en massa mys.
Red Stråla med Anna/Leffe och sen Mayan med Anna/Skorpan. Mayan kändes jättefräch och mjuk. Skitkul.
Hade sån tur att Lena hade en sadel till salu som vi dessutom gillade helt okej. Blir nog att köpa, jättebra att ha tills jag har råd att köpa min drömsadel (som jag ännu inte hittat =P)

Rent allmänt så känner jag för att säja "Fy fan vad bra jag har det!" men vågar men det utan nån högre makt tycker att man blev för kaxig och försöker ta ner en på jorden?
Mnjodå. Fy fan vad bra jag har det! Tjohopp!

Har även väldigt annorlunda arbetsuppgifter nu och jag måste känna att jag känner stor skillnad, trots att jag nu knappt haft ledigt på 3 veckor så är jag inte en vandrande död. Jag har dessutom energi kvar när jag kommer hem efter en arbestdag och det är fantastiskt. Att det överhuvudtaget finns energi är stort och att det dessutom finns lite kvar efter att ha varit på jobbet, det är obeskrivligt. Tycker dessutom att jobbet är otroligt roligt, älskar mitt jobb överlag men det är skillnad nu.
Däremot har jag fått svårt att sova igen då jag har "nya" jobbet väldigt mycket i tankarna.

Ha ha vilken rolig hästtransport
http://www.blocket.se/gallivare/Hasttransport_34228318.htm?ca=1_9&w=1
Är den verkligen godkänd tro?



Mäh!

3 kommentarer
Johanna

Haha, söt men törs man verkligen köra hästar i den?

Gulledig

Hmm, det låter nästan som mitt arbetsschema typ... jobba jobba... Den där transporten förresten... kan den verkligen klassas som hästtransport??

Me and myself

Ja jag skulle då inte stoppa nån häst i den inte.