Mysteriet Mayan

Roa mig sa jag, mjo, något jag däremot är bra på är att Oroa mig. Har tillbringat dagen med att vänta på vetrinären som sa han skulle komma halv två men dök upp först halv fem, men det är ju så det är, det dyker upp akutfall osv och han ringde faktiskt halv tre och sa att han var sen. Så ska han komma tillbaka på fredag så då vet jag ju vad jag gör den dan också. Man ska verkligen inte ha andra planer då man behöver veterinär.
Hursom så är han helt säker på att det inte är fång i alla fall och det är väl nästan det jag jag har tyckt, typ. Det har ju varit så konstigt. Han hade några ideer om att det kan komma uppifrån eller inifrån, vilket jag själv varit inne på lite grann. Jag ska i alla fall försöka ta ett urinprov... Hrm.. Önska mig lycka till.
Han gjorde även böjprov på damen och hon var rejält halt vänster fram, han trodde det satt långt ner, typ hovbroskförbening eller nått, så där tog han röntgenplåtar.
Han gjorde en massa olika undersökningar och den här veterinären kändes otroligt mycket bättre/tryggare/kunnigare än hon som var ut först. Och han verkar kunna häst.
Han tyckte även att Maysan var en väldigt snäll och fin häst, det sa han många många gånger och det suger man ju åt sig som matte. Han tyckte även att hon hade väldigt fina ben för att vara så gammal och fd travare. Det lustiga är ju dock att hon var jättetjock bak igår, men inte idag, och att hon hade rejäl puls igår, men inte idag. Typiskt det då...


Det är såååå skönt att det är svalare väder nu, flugorna blir även lite lugnare då.
Vetten gav Mayan en B-vitamin spruta som skulle vara bra om det var nått med nerverna. Skulle även funka bra mot flugor sa han så vi hoppas på det, jag och Mayan.
1 kommentar
Marie

Usch, sjuka djur är ingen hip:P Håller tummarna för att hon kommer på bättring!