Helgens kurs

Vilken toppen helg det blev. På lördagen hade vi tyvärr väldigt dåligt väder och klibbigt tråkigt underlag på ridbanan, men det gjorde inte så mycket jag hade inte kunnat vara så mycket nöjdare. Vi började med Mayan och Leffe och Leffe tyckte att det var väldigt spännande att åka till ett nytt ställe men skötte sig ändå bäst. Ridningen gick kanon bra och båda hästarna var jättefina.
När vi sen skulle hem blev det lite jobbigt för vi fastnade i halkan med transporten och fick knixa ett fasligt tag innan vi kom iväg, tack vare att det fanns väldigt hjälpsamma människor i närheten, hade inte dom varit där så hade jag gått upp i limningen totalt av stress.
Hem och byta till Stråla som var lite orolig över att Mayan och Leffe både åkt och kommit men även hon skötte sig kanon. Skrek väldigt mycket, vi var själva på ridbanan, gjorde lite koncentrationsövningar vid hand och sen klättrade jag upp. Jätte nöjd!!!

Sen på söndagen så tog vi Skorpan och Stråla och denna dagen var Ståla kolugn, underbara häst. Vi tömkörde och jag hade grimma på Stråla fast jag hade nog kunnat ha henne helt lös också då hon var så otroligt lyhörd och följde min minsta vink. Öppnor och slutor och samlad trav på volt bara genom kropsspråket. Fantastiska häst! Jag var så lycklig efteråt så det är obeskrivligt.
Vilken fantastisk känsla att dansa tillsammans med sin häst på det viset.

Lotta är även en väldigt go och trevlig människa och jag har fått höra så mycket bra om mina hästar och mig själv i helgen så jag är så stolt och glad.

Kärlek

4 kommentarer
Paula

Lotta är bra. När kommer hon upp nästa gång?

Johanna

Det låter som en riktigt lyckad helg :)

DunderÅjag

Det är aprilväder minst sagt... men kul att det gått så bra!

Linda

Vet inte men hoppas att hon kommer upp till hösten igen =)