kattskrället sitter på gården och funderar

Äsch, inte hinner jag ju se varken Idol eller halv åtta hos mig. Bara nån snutt här å där.
Nu kommer mörkret dessutom redan kl sju och jag får lite panik hur man ska hinna ut med hästarna efter jobb. Mörkret är det värsta jag vet. Bara rent allmänt. Snart kommer jag att börja längta efter snö så det lyser upp.
Suck suck suck.
Trött och ont och inget gjort. Mat hos mamma, alltid bra.
Klockan är redan halv tio, duscha och kolla med kisse om hon är redo att komma in. Ibland önskar jag att man kunde beordra en katt, som man kan med en hund, då kattskrället sitter på gården och funderar och funderar på om man kanske ska komma in eller kanske inte, och vad är det där, kanske jag ska gå in, nä vänta nu... ho hum.
Nå det ska fjäskas och kissemissas och ibland blir jag bara less och säjer: men stanna ute då. Fast jag måste ju gå och fråga henne på en stund igen. Vill helst ha henne inne på nätterna, liggandes på min mage och mysa.
Sova sova. God natt.
2 kommentarer
Dunder&Jag

Haha, kissen vet att du går att manipuleras ;0)Tacka vet jag hundar...

Mary-E vid Ishavets Port

Haha, jag ser "idol" och "hemma hos" alldeles maniskt på min svenska tv4. Japp. Tycker om! :)



Det med huset var ju lite trist, men jag tror att det kommer att ordna sig. Som du säger är det ett tag kvar och lösningen kommer att komma till dig. :)



Jobbit med hösten och mörkret, men det kommer ju en vår om inte allt för länge. Och det är inte 5 månaders kompakt mörker, slask och kyla, sen ytterligare 5 mån rent regn. :/ Uppskattar sverige!! :D



Kos deg skikkeli. :)