Medryttare tack

Jag skulle vilja ha en medryttare.
Jag har ju två (och en halv) jättefina stalltjejer som pysslar och hjälper med motioneringen men jag skulle vilja ha en säker ryttare som kan fara själv och som även kan köra lite finlir och som jag skulle kunna känna mig säker att släppa med alla hästarna.
Jag känner att det oftast bara blir just motionerande av hästarna, jag skulle vilja finlira lite själv också oftare än jag gör, men oftast blir det just att ta med sig hela gänget på en motionsrunda. Med en till medryttare skulle det bli
Funderar på att annonsera men det har inte gett så himla bra resultat förut, det är som fan att dels bo så långt bort utan bussförfindelser och dels ha gamla travare som folk har så mycket fördommar om. Kanske välförtjänta i en del fall men mina bör man prova innan man dömmer. Nu är inte heller bästa tiden då underlaget är risigt emellanåt, kanske väntar tills snön kommer.


Sitter på jobbet och är ridsugen, hade planerat att köra Stråla i dag men jag undrar om det inte får bli en ridtur istället.


Pannbandet ser superknasigt ut på den här bilden
1 kommentar
Paula

Har lite samma problem, har annonserat tidigare utan napp. Tänkte att det åtmistone fanns ridsugna nere i råneå men tydligen inte (och jag har inte ens varmblod).