Sommarvärmen i antågande

Idag har det varit så varmt att jag har kunnat lufta mina vita ben, göra årets barafota premiär och bara sitta på bron och njuta av fågelkvitter och hästfrust. 17 grader i skuggan.

Ridlektionen gick superbra, Leffe är en sån pärla, en sån kämpe. Älskade vän. Jag är ganska nöjd med mig själv också faktiskt. Synd att vi inte hade någon som fotade oss eller ännu bättre filmade.
Ridning och då speciellt centrerad ridning är verkligen perfekt för mig att få kontroll på min kropp och i ridningen måste jag ju slappna av och blir automatiskt mjukare.
Stråla får nog vänta till imorgon tror jag. Tänkte ta henne direkt efter lektionen men då hade Mayan svettat ner sadeln så mycket och sen blev jag för slö.

Man känner sig som ett proffs på den här killen


Katten tog en mus igår kväll, det var ett förfärligt brakade innan hon kom med den stolt i munnen, men vad gör katta då. Släpper den och tittar på den då den springer iväg, går och hämtar tillbaka den med ett väldans liv och gör sen samma sak. Jag sa åt henne att hon måste ju döda dom också, inte bara bära runt på dom men hon hittade inte igen den en tredje gång. Jag hoppas bara att den i så fall inte var så skadad så den plågas.
0 kommentarer